EUR: 333,87 Ft
CHF: 307,14 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Ez aztán a meglepő! Íme Tóth Gabi bejelentése

Úgy tűnik megtalálta az igazi lelki társát az énekesnő, aki nemrég ünnepelte egyéves évfordulóját szerelmével.

“Ahogy a nagymamám is mondta, kislányom, az a gyerek jönni fog, ha jönni akar! Az ellen te nem fogsz tudni semmit tenni, nem lehet azt mondani, hogy majd öt év múlva. Azt se lehet mondani, hogy két hónap múlva, mert az akkor fog jönni, amikor ő akar, úgyhogy én így állok hozzá” – idézi a Ripost az énekesnő szavait, aki a TV2 Ripost című műsorában mondott.


Gabi azt is elárulta, 31 évesen úgy érzi, jöhet a gyerek, hiszen Gáborban nemcsak élete párját, de a lelki társát is megtalálta – írja a portál.

Mint arról beszámoltunk, az énekesnő márciusban jelentette be, hogy Krausz Gábor sztárséf személyében újra rátalált a szerelem. A sztárpár igyekszik szerelmüket óvni a nyilvánosságtól, a séf azonban a Lokállal kivételt tett. – Nem kérdés, hogy Gabi számomra az igazi. Pont akkor találkoztunk, amikor már mindketten nyitottak és kellően érettek voltunk egy új szerelemre. (…) Sose volt még ilyen harmonikus párkapcsolatom – nyilatkozta augusztusban Krausz, aki néhány hete már össze is költözött Gabival.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!