EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Ezeket a képeket minden Trónok harca rajongónak látnia kell!

Megérkezett a Tél! Az HBO kiküldte a hollókat, akik elhozták nektek Westeros legnagyobb hőseit és gaztevőit egy képgalériában – közölte a mozicsatorna miután 12 képet tettek közzé a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadáról.

A Trónok harca 8., egyben befejező évada április 15-én – az amerikai premierrel egyidőben – magyar feliratosan lesz látható az HBO GO-n és az HBO-n. Az HBO GO-n addig is bármikor vissza lehet nézni az összes epizódot – írta közleményében a mozicsatorna.


Itt vannak az új fotók, melyekről egyébként szinte semmi sem derül ki az új évadról, csupán zsánerképek a hősökről.

 

Jellemző, a rajongók felfokozott várakozására, hogy a legapróbb jelekből is messzemenő következtetéseket képesek levonni. Így most arról kezdődtek találgatások, hogy vajon mi oka van annak, hogy Jaime nem saját háza a Lannisterek, hanem a Starkok páncéljában van. Mutatjuk külön:


Fotó: Helen Sloan/HBO

 

A történet szerint egyébként Jaime az utolsó epizódban összeveszik nővérével és szerelmével, Cerseijel, így a férfi elindul Királyvárból Deresbe. Utóbbi a Starkok fennhatósága alá tartózik, így elképzelhető, hogy csupán azért láthatjuk Jaime-t ilyen páncélban, mert a sajátja tönkremegy valamiért és értelemszerűen másikat nem tudnak neki adni.

A dolog pikantériája, hogy a sorozat egyik fő konfliktusa a Starkok és a Lannisterek háborúskodása. A sorozat elején Jaime megnyomorítja az egyik Stark-gyereket, Brannt, rátámad és megsebesíti Királyvárban Ned Starkot a családfőt. Ezután a Starkok ejtik foglyul Jaime-t és hosszú időn át raboskodik a táborukban. Tehát Jaime felbukkanása Stark-páncélban kicsit olyan, mintha egy fradistát látnánk újpesti mezben.

Havas Jon fecsegett, Ygritte megsértődött

 

Közben az is kiderült, hogy a Havas Jont alakító Kit Harington elárulta szerelmének, Rose Leslie-nek – aki korábban szintén szerepelt a sorozatban, ahol Jon szerelmét Ygritte-t alakította – elárulta, hogy végződik a széria. Harington az Origo szerint nem akarta elmondani a sorozat végét, de Rose addig erősködött, amíg végül mégis elárulta. Persze a színésznő ezután kiborult és három napig nem állt szóba párjával – legalábbis Harington szerint.

A Sansát alakító Sophie Turner is elárulta már mi lesz a sorozat vége. Sophie képtelen titkot tartani, így szerinte a stáb tagjai nem is mindent árultak el neki a történetből.

„Nagyon rosszul tudok titkot tartani. Nem is hiszem, hogy a stáb mindent elmondott nekem a forgatáson, mert tudják, mennyire nem megy ez nekem. A Trónok harca végét például már elmondtam több embernek. És nem, nem azért, mert alkoholt ittam. Úgy voltam vele, ha tudni akarják, elárulom. Amúgy ők nem random emberek, hanem olyanok, akiket jól ismerek és megbízom bennük! Tuti, hogy tudnak titkot tartani!” ­– árulta el a Cosmopolitan szerint Sophie egy amerikai magazinnak.

Gyászolják a sorozat végét

Korábban Kit Harington és a Daeneryst alakító Emilia Clarke is elárulta, hogy kiborultak, amiért véget ért a sorozat.

“Amikor egy sorozat befejeződik, olyan érzése van az embernek, mint amikor egy könyv utolsó lapjára ér. Gyászolja a karaktereket, a sztorit, az élményt, amit az alkotás okozott neki. Nem csak a nézők számára, de nekünk, színészeknek is valami hasonló megrázkódtatás lesz a Trónok harca nélkül élni, hiszen a stáb egy része 9 évig dolgozott A tűz és jég dala regények adaptációján” – idézte Kit Haringtot a Sorozatwiki.

Credit line: Profimedia, Landmark

„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta Emilia Clarke.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.