EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Külföld

Ezen a körözési fotón gúnyolódik mindenki

Körözési fotót tett közzé a helyi hatóság egy angliai betörés miatt a facebookon, de ami ezután történt arra nem számítottak.

Az internetet elözönlötték a gúnyolódó hozzászólások a férfi külseje miatt, leginkább a haja és az elálló fülei miatt, amitől Dumbóhoz hasonlítják – írja az Origo.

A lap beszámolója szerint az egyik felhasználó azt írta a kép alá: Tartóztassák le a fodrászát is! Egy másik kommentelő gúnyosan azt kérte: „Kérjük, további jogsértés előtt találják meg őt.” De a gúnyos megjegyzések itt még nem értek véget, egy harmadik ember azt írta: „Valószínűleg otthon ül, az égre tekintve figyeli azt a fantasztikus műholdas kapcsolatot, ahonnan a fülei származnak.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Mivel a Jobbikkal karöltve támogatja az LMP Mirkóczki Ádám és Puzsér Róbert indulását is az őszi helyhatósági választásokon, akár az LMP kizárása is szóba jöhet a pártot magába foglaló EP-pártszövetségnél, az Európai Zöld Pártnál, mivel Philippe Lamberts frakció-szóvivő korábban úgy nyilatkozott: az LMP és a Jobbik szövetsége elfogadhatatlan.

 • Egy azték uralkodó sírjának nyomaira bukkanhattak Mexikóban

  Egy azték uralkodó sírjának nyomaira bukkanhattak Mexikóban

  Egy azték uralkodó sírhelyét jelölhetik azok az áldozati ajándékok, köztük egy gazdagon díszített, harcosnak öltöztetett jaguár és egy fiatal fiú maradványai, amelyeket a mexikóvárosi Templo Mayor (nagy templom) romjainál tártak fel a régészek.

 • A Hamász célpontjait bombázza az izraeli hadsereg a Gázai övezetben

  A Hamász célpontjait bombázza az izraeli hadsereg a Gázai övezetben

  Az izraeli hadsereg hétfőn megkezdte a radikális palesztin szervezet, a Hamász állásainak bombázását a Gázai övezetben, miután egy a palesztin területről kilőtt rakéta eltalált egy lakóházat Tel-Aviv térségében – jelentették a hadseregre hivatkozva a hírügynökségek.