2019. november 20., szerda
Jolán

Külföld

Ezért a tetoválásért mehet gajra az ifjú pár kapcsolata

Egy igen kínos történet ütötte fel a fejét a napokban a Redditen. A történet egy fiatal párról szól, akik nagyjából öt boldog hónapja vannak együtt. Most azonban a nő komoly dilemmába került egy hatalmas tetoválás miatt. 

A férfi mellkasán egy kulcscsonttól köldökig terjedő tetoválás látható, ami egy női arcot ábrázol. Ezzel nem is lenne még semmi gond, hiszen imádják az ilyen jellegű művészetet, így ebből kifolyólag mindketten viselnek valamilyen tetkót.


A problémák akkor kezdődtek, amikor a nő a Facebookon szörfözgetett, majd belefutott egy fényképbe. Kiderült, hogy párja nem egy kitalált személy arcát hordozza magán, hanem az exe képmását. A dühös leányzó ekkor azonnal szembesítette a ténnyel szerelmét, aki mindezek után teljesen kiborult és ordítozni kezdett vele.

Miután lenyugodtak a kedélyek, a férfi elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt, nagyjából négy hónapig együtt járt egy nővel, aki váratlanul meghalt, majd a mély gyászban eldöntötte, magára tetováltat valamit az emlékére. A koncepció először az volt, hogy valami kisebb dolgot készített testére, ám a tetoválóművész meggyőzte, hogy inkább a lány portréját varrassa magára. Később az is kiderült, hogy a srác előző kapcsolatai is ezért mentek tönkre. A barátnő most teljesen padlón van, hiszen nem tudja, képes lesz-e leélni az életét úgy, hogy párja testéről egy exbarátnő arcképe tekint vissza rá.

Kapcsolódó Cikkek