EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Külföld

Ezért röhögött mindenki Junckeren – Videó

Nem először teszi nyilvánosan nevetségessé magát Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke hétfőn az Európai Unió (EU) és az Arab Államok Ligája egyiptomi csúcstalálkozóján mondott beszédet, közben pedig megszólalt a mobiltelefonja. Saját bevallása alapján a felesége hívta.

A Bizottság elnöke felvette a mobilt, majd azt mondta, hogy „halló”. Ezt követően még mondott valamit franciául, majd – vicceskedve – angolul kijelentette: a „szokásos gyanúsított”. Ezután elárulta, hogy a felesége hívta.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

    Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

    A vasúti és a városi tömegközlekedést Franciaországban kilencedik napja lebénító sztrájk akár karácsonyig is folytatódhat a szakszervezetek pénteki tájékoztatása szerint, annak ellenére, hogy a kormány jövő hétre ismét párbeszédre hívta a nyugdíjreform ellen tiltakozó csoportokat.

  • A kárpátaljai magyarság mindig számíthat Magyarországra

    A kárpátaljai magyarság mindig számíthat Magyarországra

    A kárpátaljai magyarság mindig számíthat Magyarországra – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője pénteken az MTI-nek annak kapcsán, hogy rászoruló családoknak és a helyi iskolában tanuló gyermekeknek vitt adományt és ajándékcsomagokat Tiszakeresztúrra, valamint találkozott a helyi magyarság képviselőivel.