EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,63 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Ózd

Farsang keringővel

Az ózdi oktatási intézmények közül elsők között rendezett farsangi mulatságot az Újváros Téri Általános Iskola diákönkormányzata. A nyolcadik osztályosok nyitótáncában bécsi és angolkeringő szerepelt, amelyet 25 pár mutatott be, koreográfusuk Kaprinai Tibor táncművész volt. A nagy sikert aratott táncbemutató után a hagyományoknak megfelelően az osztályok vidám produkciókkal szórakoztatták a közönséget, amiért jutalmul megkapták a nekik járó tortát. A tombola, a tánc és sok-sok nevetés után mindenki abban bízik, hogy a tanulók a vidám műsorokkal hozzájárultak a tél elűzéséhez.

Fotó: Lokál
Képalá: Keringő

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.