EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Dunaújváros

Farsang Kupa – Focistának öltözve

Február 23-án Farsang Kupa elnevezéssel ismét kispályás tornát szervez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A tornát a „Focistának öltözve” jeligével rendezik meg, amivel azt szimbolizálják, hogy ez a viadal már felkészülés a korosztályos együttesek számára a tavaszi kihívásokra.

Az Arany János Általános Iskola tornatermében szervez labdarúgótornát a városi bajnokság III. és IV. korosztályában szereplő játékosok számára a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A nyolc együttest felvonultató megmérettetésen a csapatok két négyes csoportban mérkőznek meg egymással. A csoportkörök után egyenes kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem: a négyesek első két helyezettje játszik majd a döntőbe jutásért, és értelemszerűen az elődöntőt megnyerő két alakulat dönti majd el a végső győztes kilétét. Az első három helyezett csapaton kívül jutalmat kap majd a torna legjobb játékosa, kapusa és gólkirálya is, és átadják majd a „Nap pillanata” elismerést is. A Farsang Kupa február 23-án, reggel nyolc órakor kezdődik az Arany János Általános Iskolában.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.