EUR: 322,40 Ft
CHF: 287,62 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Kecskemét

Farsangi móka a vadaskertben

Gyerekek kacajától volt hangos a Kecskeméti Vadaskert. Az állatoknak és a vendégeknek rendeztek farsangot, amelynek a legnépszerűbb programja a látványetetés volt. De mással is készültek a szervezők!

– Lehetőséget biztosítottunk azoknak is, akik nem érkeztek jelmezben vagy álarcban, de készíthessenek  maguknak, és abban nézhessék végig az egész napos programjainkat – mondta Tokovics Tamás ügyvezető igazgató. A vadaskertben ételt kaptak a kapucinus majmok, a lámák, Hógolyó, a sarki róka, az örvös medvék, a rézusz makákók és a csacsik is – utóbbiakat a gyermekek etették meg, amit nagyon élveztek a kicsik.

A gyerekek kedvence volt a csacsi-etetés

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.