2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Tatabánya

Fekve töltötték a nyertes kolbászt

Két évvel ezelőtt egyszer már átélhették, milyen érzés nyertesként a színpadra vonulni, idén pedig megismételték korábbi sikerüket: a Magyar Honvédség „Fekve tölts!” elnevezésű csapata készítette az idei Tatabányai Malacságok kolbásztöltő versenyének legfinomabb kolbászát.

A verseny során félig viccesen azt mondtuk, mi a győzelemért jöttünk, de természetesen csak reménykedtünk abban, hogy ismét mi lehetünk a legjobbak – mesélte a győztes együttes képviseletében Papp Szilvia őrnagy. – Idén egy abszolút hagyományos, magyaros kolbászt készítettünk. Nagyon odafigyeltünk a fűszerezésre, és szerencsére a zsűri tetszését ezúttal is sikerült elnyerni.

A disznónak nem volt esélye: a nyertes csapat hivatásos katonákból áll

A csapat tagjai már most kiemelték: egészen biztosan neveznek a jövő évi Tatabányai Malacságokra is, ahol szeretnék megvédeni címüket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.