EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb Tatabánya

Fekve töltötték a nyertes kolbászt

Két évvel ezelőtt egyszer már átélhették, milyen érzés nyertesként a színpadra vonulni, idén pedig megismételték korábbi sikerüket: a Magyar Honvédség „Fekve tölts!” elnevezésű csapata készítette az idei Tatabányai Malacságok kolbásztöltő versenyének legfinomabb kolbászát.

A verseny során félig viccesen azt mondtuk, mi a győzelemért jöttünk, de természetesen csak reménykedtünk abban, hogy ismét mi lehetünk a legjobbak – mesélte a győztes együttes képviseletében Papp Szilvia őrnagy. – Idén egy abszolút hagyományos, magyaros kolbászt készítettünk. Nagyon odafigyeltünk a fűszerezésre, és szerencsére a zsűri tetszését ezúttal is sikerült elnyerni.

A disznónak nem volt esélye: a nyertes csapat hivatásos katonákból áll

A csapat tagjai már most kiemelték: egészen biztosan neveznek a jövő évi Tatabányai Malacságokra is, ahol szeretnék megvédeni címüket.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.