2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Feladta! Aleska nem bírta tovább a megaláztatást

A légtornász képtelen volt már megbirkózni az állandó megaláztatással, ezért úgy döntött, feladja a versenyt a TV2 Exatlon Hungary versenyét.

Mint arról beszámoltunk, Sáfrány Emese 12 nappal ezelőtt csatlakozott a Bajnokokhoz, akik már az érkezése pillanatában is éreztették vele, nem nagyon örülnek neki.


A felnőttfilmezést légtornára cserélő fiatal lányt felőrölték csapattársai folyamatos beszólásai, a hitetlenkedésük a sporteredményeivel kapcsolatban. Mesi kedd este végül visszavonulót fújt, és hazajött – írja a Bors.

– Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt. A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket. Egyikük sem törekedett arra, hogy megismerjen, többet tudjon meg rólam vagy a választott sportágamról – indokol­ta döntését a Borsnak Aleska, hozzátéve: bár egy-két kivétel­től eltekintve senki sem mondta neki személyesen, hogy mi a baj vele, érezte a folyamatos szembenállást.


– Nyolcan voltak ellenem, és ez bántott. Nem álltam bele a konfliktusokba sem, és erre büszke vagyok. Bármit tettem, nem tudtam megfelelni, sőt bármihez fogtam, az vitát szült. Végül már mindent úgy csináltam, ahogy ők mondták, rájuk hagytam a taktikai döntéseket is, de akkor is lecsesztek. Éreztem, hogy ennek sosem lesz vége, nem akartam, hogy minden kudarcért továbbra is engem hibáztassanak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Páva barátságból közös zenekar

    Páva barátságból közös zenekar

    A Duna Televízió Fölszállott a Páva gyerekévadának két korábbi győztese, ifj. Ürmös Sándor és Horváth Áron ellenfelekből hamar igaz barátokká váltak.

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.