EUR: 335,42 Ft
CHF: 306,20 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb XVIII.kerület

Félgőzzel, de újra játszik Máté

Valkusz Máté, a kerületben élő tenisztehetség a Davis Kupa-csapat tagjaként már a válogatottban is bemutatkozhatott, mostanában azonban a regenerálódásé volt a főszerep. Egy tavalyi vírusfertőzés miatt sokáig nem láthattuk a pályán, az orvosok azonban a múlt héten zöld utat adtak, Máté újra edzésbe állhatott, igaz, egyelőre nagyjából negyvenszázalékos terheléssel. Ha minden jól megy, egy spanyol versenyen, március végén nézhet szembe újra az ellenfelekkel.

(fotó: MTI)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.