EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Sport

Félméteres füves cigit szívott Mike Tyson

Méretes füves cigit füstölve pózolt a fotósoknak Mike Tyson.

Az egykori nehézsúlyú világbajnok bokszoló egy kaliforniai marihuánafesztiválon népszerűsítette a füvet, nem véletlenül, hiszen saját, a Halál völgyéhez közeli 40 hektáros farmján füvet termel. Hozzáértők szerint nem is akármilyen minőségűt. Tyson nem nagyon titkolta, hogy aktív pályafutása során is szívott, sőt 2000-ben, az Andrew Golota elleni meccsén a ringben ugyancsak be volt tépve. Az exbokszoló hisz a szer gyógyító hatásában, és egy iskolát is létrehozott a farmereknek, ahol elsajátíthatják a kiváló minőségű fű termesztésének titkait.

Kaliforniában tavaly január óta – bizonyos szabályokat betartva – legális a marihuána termelése és fogyasztása.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szalah vs. Lewandowski

    Szalah vs. Lewandowski

    Akár előrehozott döntő is lehetne a labdarúgó Bajnokok Ligája mai esti slágermérkőzése, ugyanis a Liverpool találkozik a Bayern Münchennel. Most minden szem a csoportkör gólkirályára (8 találat), Robert Lewandowskira szegeződik majd, míg a hazaiaknál Mohamed Szalahtól várják a gólokat.

  • 26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    Hamar véget ért az Ultimate Fighting Championship (UFC) Phoenixben rendezett gálájának főmeccse, amelyen egykori nehézsúlyú világbajnok, Cain Velasquez csapott össze a kameruni-francia Francis Ngannouval.