2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Fidesz: Az ellenzék együtt iratkozott fel a Soros-listára

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demoratikus Koalíció (DK) elnöke újra elismerte, hogy az ellenzék együtt iratkozott fel a Soros-listára.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc a DK köztársaság napi megemlékezésén meg azt mondta, a hazafiaknak és demokratáknak, függetlenül attól, hogy honnan jöttek, közösen kell szembeszállniuk Orbán Viktor rendszerével.


A Fidesz reagálásában azt írta, ezzel Gyurcsány Ferenc ismét egyértelművé tette egyértelművé vált, hogy az ellenzéki politikusok a hatalomért mindenre képesek: a baloldal “gátlástalanul összeállt a náci, antiszemita Jobbikkal, és együtt iratkoztak fel a Soros-listára”, hogy bevándorlóországot csináljanak Magyarországból.

Fidesz: az ellenzék a “Soros-kampány” újabb megrendelését hajtja végre

A Fidesz szerint az ellenzék “Soros választási kampányának” újabb megrendelését hajtja végre; újabb “hazug ürügyet” keres, hogy támadja a kormányt.


A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy az ellenzék közös beadványt nyújt be az Alkotmánybírósághoz a közigazgatási bíróságokról szóló törvényekkel kapcsolatban, mert szerintük alkotmányellenes lenne az alkalmazásuk.

A Fidesz közleményében az áll: a közigazgatási bíróságok csak újabb ürügyet jelentenek az ellenzéknek és a “Soros-hálózatnak”, miután minden eddigi akciójukról kiderült, hogy csak “színjáték”.

Úgy fogalmaztak: a támadások valódi oka, hogy Magyarország a “Soros-terv” útjában áll, mert a magyar emberek úgy döntöttek, nem akarnak bevándorlókkal együtt élni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegő zongorista

  A nap képe: Lebegő zongorista

  Alain Roche svájci zongorista, zeneszerző igen extrém módját választotta figyelemfelkeltésnek az épülő genfi Carouge Színház területén tartott nyílt napon egy darun, függőlegesen lógva.

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.