2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb X.kerület

Földönkívüliek a föld alatt

Mindig is különlegesek voltak a Kőbánya alatt húzódó pincerendszerben rendezett események, de a február 23-i hagyományos föld alatti futás valószínűleg minden korábbin túltesz. Az extrém hangulatról nemcsak a helyszín gondoskodik, hanem a futóverseny különleges tematikája is, hiszen földönkívüliek lepik el a labirintust. A megmérettetésen bárki részt vehet, valamint a pincerendszert bemutató alagúttúrára is lehet regisztrálni a bbu.hu oldalon.

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.