EUR: 333,38 Ft
CHF: 304,43 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Belföld

Gázolás miatt nem jár a 2-es metró

Gázolás miatt nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között – közölte a katasztrófavédelem és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, a szerelvény alá esett egy ember a Keleti pályaudvarnál, az Őrs vezér tere felé vezető oldalon.

A fővárosi tűzoltók a szerencsétlenül járt embert az első és a második kocsi között, az úgynevezett életmentő árokban találták meg.

A BKK a Facebook-oldalán azt közölte, hogy pótlóbuszok szállítják az utasokat az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között.

Kapcsolódó Cikkek

  • EU-tisztújítás: A magyar ellenzék beavatkozása szánalmasan megbukott

    EU-tisztújítás: A magyar ellenzék beavatkozása szánalmasan megbukott

    Várhelyi Olivér vezetése alatt a bővítési portfólió erősíteni fogja az Európai Uniót – írta szerdán Twitter-üzenetében Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, és bírálta a magyar ellenzéket, amiért akadályozta a magyar jelölt biztosi kinevezését.

  • Bűncselekmény eltenni a talált pénzt

    Bűncselekmény eltenni a talált pénzt

    Kétmillió forintot talált nemrég egy nő egy borítékban Tatabányán, amit bevitt a rendőrségnek, így az óriási összeg visszakerült a jogos tulajdonosához. Gyakran álmodunk ilyen szerencséről, de a hölgy nemcsak becsületes volt, de jól is döntött.