EUR: 323,18 Ft
CHF: 288,42 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Gyilkosság? Női holttest lebegett a patakban

Nyomozásba kezdett a rendőrség, miután egy női holttestet találtak a Maros megyei Báldon a patakban.
A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi telefonált a 112-es sürgősségi számon, hogy egy arccal lefelé fordult nő teste lebeg a báldi patakban. A helyszínre kiérkező mentősök megállapították a nő halálát.
A rendőrség közölte, hogy az asszony 45 éves, báldi illetőségű volt. A Maros megyei rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított kivizsgálást. – írja a a Maszol.ro.

Kapcsolódó Cikkek

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.

 • 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  A nemzeti összetartozás évének nyilvánította az Országgyűlés 2020-at, a nemzetet feldaraboló 1920-as trianoni békeszerződés centenáriumát, ennek értelmében jövőre a kormány itthon és az egész világon támogatja olyan rendezvények, megemlékezések szervezését, amelyek erősítik a magyarság összetartozásának tudatát.

 • Nem volt ittas a Viking ukrán kapitánya

  Nem volt ittas a Viking ukrán kapitánya

  Nem volt ittas, és nem állt kábítószer hatása alatt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking Sigyn ukrán kapitánya – közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.