EUR: 335,12 Ft
CHF: 305,70 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

Gyurcsány és a szocialisták sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozásokat

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozásokat, és nem becsülték a munkát – mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten újságíróknak.

Kijelentette: Gyurcsány Ferenc és a szocialisták ezzel óriási károkat okoztak a magyar gazdaságnak és a kisvállalkozásoknak, “tönkretették az országot, tönkretették a magyar gazdaságot”.


Azonban mióta Magyarország hátat fordított a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának, azóta egyre jobban teljesít – hangsúlyozta Böröcz László, kiemelve: a Fidesz-KDNP kormányzása óta nagyobb értéke van a munkának, mert egyre alacsonyabb adók segítik a vállalkozásokat.

Emlékeztetett: idén januártól 12 millió forintra emelkedett a legkisebb vállalkozások áfamentessége, a kisvállalati adó (kiva) belépési határa pedig egymilliárd forintra nőtt.


A fideszes politikus szavait azzal zárta: a baloldal ugyanott folytatja, ahol abbahagyta, ha tehetné, most is csak elvenne, az ellenzéki pártok ugyanis a kezdetektől támadják a kormány gazdaságpolitikáját és az adócsökkentéseket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek