2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Gyurcsány lenézi a Himnuszt

Hétvégén megint kitett magáért Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. Unalmasra sikerült évértékelő beszédének végén nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja, így mindenki hallhatta, hogy profán, majdhogynem lenéző módon „konferálja fel” a nemzeti Himnuszt. Gyurcsány azt találta mondani, hogy „lesz itt valami zene. Ja, a Himnusz jön”.

Gyurcsány egyébként hazafias kötelességnek nevezte a lázadást, és kijelentette, hogy a jövőt rombolja, aki nem megy szembe Orbán Viktorral.


A Fidesz reagált a beszédre: szerintük a DK-elnök utcai erőszakra buzdít.

„Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot, de újra megtenné, ha volna rá lehetősége, ugyanakkor bevándorlók tömegeit telepítené Magyarországra Soros György megrendelésére” – írta a nagyobbik kormánypárt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.