EUR: 326,44 Ft
CHF: 300,23 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb XXIII.kerület

Halálos gázolás Soroksáron

Elgázolt egy férfit egy autó múlt szerdán reggel a XXIII. kerületi Grassalkovich úton. A balesethez a budapesti tűzoltókat riasztották, akik megemelték a járművet, és kiemelték alóla az elgázolt embert. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatott, hogy doktorszolgálatuk a mentőkkel közösen megvizsgálta a férfit, akin azonban már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. A TV2 Tények című hírműsora arról számolt be, hogy közel negyven méteren keresztül tolta maga előtt az addigra lehet, hogy már élettelen testet az autó. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

MTI/Mihádák Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.