2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Egyéb Szolnok

Halálos üközés a 32-es főúton

Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze a 32-es főút szolnoki szakaszán, az Abonyi út mellett. Az összeroncsolódott személyautóból feszítővágóval szabadították ki a sofőrt, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni.

Szolnok, 2019. február 8.
Összeroncsolódott személyautó a 32-es főút szolnoki szakaszán, az Abonyi út mellett 2019. február 8-án. A főúton a személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze; a balesetben az autó vezetője meghalt.
MTI/Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.