2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb XXI.kerület

Házasodjunk itt!

A gyönyörű menyasszonyi csokor a Vojnovich-Huszár Villa kertje virágaiból készült (Fotó illusztráció)

Éljen az ifjú pár! (Fotó illusztráció)

A Házasodjunk Csepelen! – Esküvő kiállításra várjuk azokat a fotókat, amelyek a kerületben készültek az elmúlt évtizedekben. A fotók a február 17-i kiállítás alatt kivetítőn jelennek meg. Mindazok, akiknek Csepelen volt az esküvőjük, és szívesen megosztanák a képeket a látogatókkal, február 14-ig elküldhetik azokat a [email protected] e-mail-címre, vagy személyesen leadhatják a Vénusz utcai Radnóti Miklós Művelődési Házban. A képekhez a házaspár keresztnevét és az esküvő évét kell megadni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.