EUR: 335,54 Ft
CHF: 306,56 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb XXII.kerület

Házaspáros koncert

Hegedűs Endre Kossuth-díjas zongoraművész gyakran játszik négykezest feleségével, Hegedűs Katicával

Hegedűs Katalin és Hegedűs Endre művész-és házastársak

Hegedűs Katica és Hegedűs Endre: 2016-ban ők voltak a Házasság hete arcai

Hegedűs Endre Liszt- és Kossuth-díjas zongoraművész feleségével, Katicával február 16-án közös koncertet ad a házasság hete alkalmából a Klauzál Gábor Művelődési Házban. A Budafokon élő művész házaspár 2016-ban az országos rendezvény arca is volt, idén lakóhelyükön korteskednek muzsikálással a házasság intézménye mellett. A műsorban Schubert, Brahms, Dvorak és Liszt Ferenc művei csendülnek fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.