EUR: 335,41 Ft
CHF: 306,17 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

Helytálltak a magyarok a Bocuse d’Oron

Pohner Ádám vezetésével a 12. helyen végzett a magyar csapat a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d’Oron a franciaországi Lyonban.

A Bocuse d’Or döntőjét 24 csapat részvételével rendezték meg Lyonban, kedden és szerdán 12-12 csapat készíthette el fogásait. A versenyt Dánia nyerte, a második helyezett Svédország, a harmadik Norvégia lett.


 

Magyarországot idén Pohner Ádám séf képviselte, akit Csillag Richárd commis segített, coachként pedig Segal Viktor vett részt a munkában.

– Nagyon intenzív és hosszú nap volt. Nem láttam senki más munkáját, csak azt tudom, hogy amit szerettünk volna, azt megcsináltuk – nyilatkozta Pohner az MTI-nek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.

 • Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban – jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Nemzetnek. Az  interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához.