EUR: 333,90 Ft
CHF: 304,63 Ft
2019. november 11., hétfő
Márton

Egyéb XIII.kerület

Honvédos sportolókat díjaztak

A Budapest Honvéd elmúlt évben kiemelkedő eredményt nyújtó utánpótláskorú versenyzőinek és edzőinek munkáját ismerték el a Héraklész Gálán. 

A Budapesti Honvéd díjazott sportolói olyan legyőzhetetlenek, mint a program névadója, Héraklész (Fotó: honved.hu)

A Héraklész program 13 sportággal indult a 2000-es évek elején, sikereinek köszönhetően mára 22 olimpiai sportágat vett a szárnyai alá. Névadója, Héraklész, a legdicsőségesebb görög hős volt, a halhatatlan Zeusz fia, aki már gyermekkorában olyan emberfeletti erővel rendelkezett, hogy minden férfikorú ellenfelét könnyű szerrel legyőzte Ilyen legyőzhetetlenek a Budapesti Honvéd díjazottjai is! A férfiak összetett kategóriájában a felnőtt Európa-bajnoki aranyérmes úszó, Milák Kristóf nyerte el idén is a kategória legjobbjának járó díjat. Elismerést kapott még Balaska Márk kajakozó, Debnár Gergely vívó, valamint Szabó Illés öttusázó. Martinek János, a Szöuli Nyári Játékok kétszeres aranyérmese az öttusacsapattal együtt vehette át a kitüntetést.


Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…