EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb Tatabánya

Ifjú zenészeket segített az Agora Estély

A jövő zenészeit segítette az idei Agora Jótékonysági Estély. A hatodik alkalommal megrendezett program az eddigi évekhez hasonlóan kiváló hangulatban telt.

– Számos kulcsfontosságú személy van itt velünk ezen az estén, ami remek lehetőséget teremt a találkozásra – hangsúlyozta Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A jótékony cél is minden évben fontos számunkra, hiszen egy ilyen társasági esemény egyúttal egy nemes kezdeményezésnek is otthon adhat.


“A jótékonyság nagyon fontos számunkra” – mondta Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft ügyvezetője

Rákász Gergely orgonaművész

Ezúttal is egy nemes ügy támogatása volt a cél: a jövő zeneszerető generációját nevelő Erkel Ferenc Zeneiskola évek óta meghatározó szerepet tölt be a város kulturális életében. Az intézményben magas szintű zenei képzéssel tanítják a gyermekeket, és színvonalas programokkal gazdagítják a városi rendezvényeket. A Harmónia Alapítvány számára összesen 739 ezer 500 forint adomány gyűlt össze, melyből megújulhat a zeneiskola hangszer- és eszköztára.

– Nagyon sok helye van ennek a pénznek, sok hangszert szeretnénk még vásárolni – fogalmazott Pereszlényiné Kovács Judit, az iskola igazgatója. – Elektromos zongorát és basszusfuvolát is jó lenne még beszerezni, mindenesetre ez a támogatás hatalmas segítség, és nagyon boldogok vagyunk.

Az est folyamán Rákász Gergely orgonaművész és Papp Norbert homokanimátor közös előadása nyújtott lenyűgöző vizuális és akusztikus élményt.

Kapcsolódó Cikkek