EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Dunaújváros

Ígéretes március a Bartókban

Egy premierrel, az idén bemutatott két darab újabb előadásaival, valamint egy élménybeszámoló folytatásával várja a nézőket márciusban a Bartók Kamaraszínház. A család évada új bemutatója a Társak című dráma lesz, amely az intézmény művészeti vezetője, Sipos Imre rendezésében kerül színpadra.

A Twist Olivér című musical bemutatója alkalmával nagy sikert aratott a közönség körében, így minden bizonnyal a márciusi előadásokon is sokan megnézik majd Charles Dickens regényének dunaújvárosi adaptációját. Erre három alkalmuk lesz a hónap során az érdeklődőknek: március 1-jén 15 órától, március 2-án 17 órai kezdettel, és 30-án 15 órakor. A kínálatban egy vendégelőadás is szerepel, amelyet március 3-án és 4-én este hét órától láthatnak Amazonok – Három év múlva címmel. A család évada premierjei között bemutatott Antigoné történetet is láthatják a nézők márciusban: 6-án, este hét órakor.


Új bemutatóval várja az érdeklődőket a Bartók Kamaraszínház
MTI Fotó: Kovács Tamás

A Táncirkusz is az idei szezon bemutatói közé tartozik, amelyet március 8-án, 9-én és 10-én este hét órakor visznek majd színre a Bartók táncosai. A dunaújvárosi színházban ősbemutatóként színpadra vitt Jégtörő Mátyás című darab is műsoron van márciusban: 11-én és 25-én 15 órától, valamint 26-án 10 órától. Március 15-én a Rosti – a meg nem írt memoár című előadással emlékeznek meg az 1848–49-es eseményekről, míg március 17-én a Frida című darabot adják elő a dunaújvárosi színházban. Március 22-én a Bartók új bemutatóját, a Társak című drámát tekinthetik majd meg a nézők, amelyet a hónap során még kétszer, március 27-én 13 és 19 órától láthatnak majd. A hónap végén, 29-én ismét színpadon lesz a Toldi musical, este hét órakor, 30-án pedig a Mikrokozmosz című mesejáték, 11 órától.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.