EUR: 334,37 Ft
CHF: 304,84 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Így könnyebb lesz kibírni a Trónok harca kezdetéig

A héten az HBO3 elkezdte ismételni a Trónok harcát, így talán a rajongóknak könnyebb lesz kibírniuk az utolsó évad kezdetéig.

Nem könnyű a Trónok harca rajongóinak élete, hiszen 2017 óta várják a sorozat befejező évadát. Talán egy kis könnyebbséget jelenthet, hogy az HBO3 a héten elkezdte ismételni a sorozat eddigi részeit, a legelső évadtól. Minden hétköznap délelőtt (11:30-tól és 12:30-tól) és este (19:00-tól és 20:00-tól) is két-két epizódot vetítenek le. Nem számoltunk utána de feltehetően az utolsó évad április 15-i kezdete előtt ér véget majd az ismétlés-sorozat. Az évadokat természetesen az HBO GO-n bármikor bármilyen sorrendben újranézhetjük.


Forrás: youtube

 

Daenerys szerint bizarr lesz a befejezés

Az új évad kezdetéig a rajongóknak nem maradt más, mint a különböző elméletek gyártása, illetve a színészek semmitmondó, de sokat sejtető nyilatkozatainak olvasása.


„Fel*urt, hogy meg kellett csinálnom ezt a zseniálisan bizarr cuccot. Majd megérted, mire gondolok, ha már te is láttad” – mondta például a VOX Magazin szerint Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke a sorozat fináléjáról. Őt egyébként is nagyon megviselte, hogy véget ér a sorozat.

„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta korábban Emilia.

Havas Jon is kiborult

A Havas Jont alakító Kit Harington sem viselte könnyen a finálét.

“Amikor egy sorozat befejeződik, olyan érzése van az embernek, mint amikor egy könyv utolsó lapjára ér. Gyászolja a karaktereket, a sztorit, az élményt, amit az alkotás okozott neki. Nem csak a nézők számára, de nekünk, színészeknek is valami hasonló megrázkódtatás lesz a Trónok harca nélkül élni, hiszen a stáb egy része 9 évig dolgozott A tűz és jég dala regények adaptációján” – idézte Kit Haringtot a Sorozatwiki.

Közben az is kiderült, hogy a Havas Jont alakító Kit Harington elárulta szerelmének, Rose Leslie-nek – aki korábban szintén szerepelt a sorozatban, ahol Jon szerelmét Ygritte-t alakította – elárulta, hogy végződik a széria. Harington az Origo szerint nem akarta elmondani a sorozat végét, de Rose addig erősködött, amíg végül mégis elárulta. Persze a színésznő ezután kiborult és három napig nem állt szóba párjával – legalábbis Harington szerint.

A Sansát alakító Sophie Turner is elárulta már mi lesz a sorozat vége. Sophie képtelen titkot tartani, így szerinte a stáb tagjai nem is mindent árultak el neki a történetből.

Fotó: Helen Sloan/HBO

„Nagyon rosszul tudok titkot tartani. Nem is hiszem, hogy a stáb mindent elmondott nekem a forgatáson, mert tudják, mennyire nem megy ez nekem. A Trónok harca végét például már elmondtam több embernek. És nem, nem azért, mert alkoholt ittam. Úgy voltam vele, ha tudni akarják, elárulom. Amúgy ők nem random emberek, hanem olyanok, akiket jól ismerek és megbízom bennük! Tuti, hogy tudnak titkot tartani!” ­– árulta el a Cosmopolitan szerint Sophie egy amerikai magazinnak.

 

Zlatan is rajong a sorozatért

Mi sem jellemzőbb a sorozat körüli hírverésre, hogy a tengerentúlon már annak is hírértéke van, ha valaki elárulja, szerinte ki ül majd a Vastrónra. Ezt a kategóriát a svéd focisztár Zlatan Ibrahimovics fejlesztette tökélyre. A Los Angeles Galaxy csatára lakonikusan válaszolt arra a kérdésre, hogy szerinte hogy végződik a sorozat.

– Én leszek a trónok – mondta magabiztosan.

(MTI/EPA/Peter Powell)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek