EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb XVI.kerület

Iskolát választottak

Immár hetedik alkalommal tartották meg a kertvárosi Corvin Művelődési Házban a kertvárosi iskolaválasztót, amelyet az országban az elsők között rendeztek meg. Az elmúlt években egyre nagyobb sikere van az eseménynek, így nem csoda, hogy idén telt ház fogadta azt a 13 állami fenntartású iskolát, amely bemutatkozott a gyerekeknek és szülőknek. Míg a tanárok a gyerekeknek egész délelőtt játékos foglalkozásokat tartottak, amivel az iskolák erősségeit, specialitásait mutatták be, addig a felnőttek tájékoztatást kaptak a beiskolázás gyakorlati tudnivalóiról, és az iskolaigazgatók válaszoltak a felmerülő kérdésekre. A szülők tájékozódhattak az intézmények sajátosságairól, gazdag pedagógiai, módszertani kínálatáról és a választási lehetőségekről.

Kapcsolódó Cikkek

  • GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

  • Légy szíves! Légy színes!

    Légy szíves! Légy színes!

    Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.