2019. november 22., péntek
Cecília

Belföld

Ismert gyermekorvos olvasott be Márki-Zayéknak

Dr. Novák Hunor, Magyarország egyik legismertebb orvosa a közösségi oldalán fogalmazott meg egy őszinte és felháborodott kritikát Márki-Zay Péter feleségéről  és a család otthonszüléses vállalkozásáról.

“Elképesztő ez a szakmaiatlanság és sötétség, és hozzá nem értés. Milyen színvonalon működhetett az otthonszülés egy ilyen nő kezei alatt?” – írta a szakember


Hozzátette, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester, és felesége “láthatólag nem a nyugat-európai protokollokat követik, hanem a saját sötét alternatív világukat.” Márki-Zayék üzleti vállalkozásában súlyos adóelkerülési botrányok is vannak – írja az Origo.

A lap beszámolója szerint Dr. Novák Hunor a közösségi oldalán reagált arra, hogy 24-en hosszú magyarázkodást mutatott be bábacégük botrányai miatt Márki-Zay Péter és felesége, és Vincze Felícia.


Novák kifogásolta, hogy az ellenzéki politikus, és felesége továbbra is arra hivatkozik, hogy az orvosi irányelv csak ajánlás, betartani nem kötelező, a K-vitamin pedig (az otthonszülésznő szerint) nem hatásos, illetve mérgező, mert sósav van benne, és azt a gyerek szájába adjuk. “Remélem, hogy holnap már a konyhasó ellen is tiltakozni fog, mert NaCl klór a klórgáz pedig betiltott vegyi fegyver, amivel a háborúban öltek meg embereket” – fejezte be némi ironiával a poszjtát – számol be az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek