EUR: 335,50 Ft
CHF: 306,18 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Szombathely

Itt a farsang, áll a bál

Fánksütéssel, kézműves-foglalkozásokkal és játszószőnyeggel várták a kicsiket és nagyobbakat a farsangi családi játszóházba az Agora – Művelődési és Sportházban. Többen jelmezben érkeztek a jó hangulatú rendezvényre: ördögökkel, oroszlánnal és különböző mesehősökkel is találkozhattak az érdeklődők. Az elmúlt napokban többször láthattak a szombathelyiek jelmezeseket a bölcsődék, óvodák, iskolák környékén is, minden bizonnyal így lesz ez a következő hetekben is: a farsangi időszak hamvazószerdáig, március 6-ig tart.

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • A kórházigazgató emlékére

    A kórházigazgató emlékére

    75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

  • Tesztüzemben a Zerge

    Tesztüzemben a Zerge

    Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.