EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb IX.kerület

Itt és most minden lehetséges!

Háromnapos, ingyenes nyitóbulival új színházat és közösségi teret nyitott Ferencvárosban az Itt és Most Társulat.

Kis bárpult is van a közösségi térben (Fotó: Máté Krisztián)

Az Itt és Most Színház és Közösségi Tér ingyenes nyitófesztiválján improvizációs kurzus, zenés népmesejáték, társasjátékklub, színházi előadás és a Fiatal Írók Szövetségének estje is szerepelt. Az új helyszín ad otthont a FISZ líraműhelyének, amelynek tagjai közül Lukács Flóra, Makáry Sebestyén és Élő Csenge is bemutatkozott a közönségnek, a Startfeszt programjai között pedig szerepelt egy válogatás az elmúlt évek legsikeresebb erdélyi animációs és rövidfilmjeiből.
Az Itt és Most Színház és Közösségi Tér fő profilja a színházi improvizáció, de emellett tréningek, színházi és irodalmi programok, környezettudatossággal kapcsolatos workshopok, társasjátékest, családi mesedélelőtt és filmvetítések is várhatók. Ahogy a szervezők elmondták, a közösségi tér olyan hely, ahol hisznek abban, hogy közösséget alkotni jó dolog, közösségben alkotni pedig még jobb.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.