EUR: 326,80 Ft
CHF: 290,19 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

A jobbikos Jakab Péter bűnözőkként beszélt a zsidókról

A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt, és zsidózó vicceken nevetett Jakab Péter több, most előkerült videofelvétel tanúsága szerint – írja az Origo.  “Nálunk ugyanis a zsidózásnak vannak következményei, hiszen Szávay István benyújtotta lemondását faragatlan megnyilvánulásáért” – ezt Gyöngyösi Márton elnökhelyettes írta közösségi oldalára pár napja. Kérdés, mi lesz a sorsa az antiszemita botrányokkal teli pártban Jakabnak.

A Hír TV mutatta be azt a felvételt, amelyen a jobbikos politikus Pörzse Sándor zsidózó viccén nevet egy 2010-es miskolci lakossági fórumon.


“A Salamon nevű kereszténydemokrata ember azt mondta…(nevetés), már jó, mi? Salamon bá’… de úgyis néz ki…(nevetés)”

Jakab Péter a miskolci Jobbik elnöke, a rendezvény házigazdájaként a háttérben állva derült azon, hogy párttársa Salamon László KDNP-s politikus nevével és vélt származásával szórakoztatta a hallgatóságot – írja a lap.


Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető.

A hírcsatorna említést tett egy másik felvételről, amelyen már Jakab is tett antiszemita kijelentéseket, azonban ez még nem került bemutatásra. A Jobbikos politikus egy 2010-es tiszalúci lakossági fórumon a börtönviszonyokról értekezve beszélt a kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről. Egészen pontosan a következőket mondta:

“Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető, akkor a miskolci Dolce Vita luxusétteremből kell számára étket szállítani, mert ott kóser módon tudnak főzni, és neki még ahhoz is joga van… nehogy már! Egy bűnözőnek joga van… majd ha megbűnhődik, akkor megint lesz joga, de addig ne legyen már joga, hogy neki kóser kaját kell hozni egy olyan étteremből, ahova az átlag miskolci be sem mer térni, mert olyan az árszínvonal” – jelentette ki, és ezzel lényegében bűnözőkként beszélt egyes zsidó emberekről Jakab Péter.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek