2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Belföld

Jakab Péter szerint minden homoszexuális aberrált

Tovább folytatódik a Jobbik ámokfutása. A sorozatos zsidózás után a párt frakcióvezető-helyettese, Jakab Péter a HírTV által közzétett újabb hangfelvételen aberráltaknak nevezte a homoszexuálisokat. A csatorna egyébként hétfőn is bemutatott egy hanganyagot, amin a jobbikos politikus bűnözőkként beszélt a zsidó emberekről. Megdöbbentő, de a DK, azaz a Demokratikus Koalíció a történtek után azonnal védelmébe vette a Jobbik “buziparádézó” politikust, ugyanis a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett párt úgy látja, a nácik már távoztak a pártból. 

Mint arról hétfőn a Lokál is beszámolt, A HírTV említést tett egy másik felvételről is, amelyen Jakab antiszemita kijelentéseket tesz, azonban ez még nem került bemutatásra. A Jobbikos politikus egy 2010-es tiszalúci lakossági fórumon a börtönviszonyokról értekezve beszélt a kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről. Egészen pontosan a következőket mondta:


“Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető, akkor a miskolci Dolce Vita luxusétteremből kell számára étket szállítani, mert ott kóser módon tudnak főzni, és neki még ahhoz is joga van… nehogy már! Egy bűnözőnek joga van… majd ha megbűnhődik, akkor megint lesz joga, de addig ne legyen már joga, hogy neki kóser kaját kell hozni egy olyan étteremből, ahova az átlag miskolci be sem mer térni, mert olyan az árszínvonal” – jelentette ki, és ezzel lényegében bűnözőkként beszélt egyes zsidó emberekről Jakab Péter.

A jobbikos politikus előadásában egy másik kisebbség ellen is kirohanást intézett: a homoszexuális felvonulást buziparádénak, a résztvevőket pedig aberráltaknak nevezte. Egész pontosan ezt mondta a legújabb felvételen:


“Nyilván a csendőrségről továbbra sem fogunk lemondani. A csendőrségnek nem az lesz a feladata, hogy b*ziparédákat biztosítson. Miskolcról több mint 100 rendőrt küldtek, mert olyan jól állunk, ezeket az aberráltakat kell nekik kísérgetni”

Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció képviselője kedden a parlamentben tartott sajtótájékoztatót, amelynek a végén megkérdezték tőle, mit szól ahhoz, hogy Jakabról előkerült egy felvétel, amelyen arról beszél, hogy a homoszexuálisok aberráltak. A válaszon persze senkinek nem kell meglepődnie, ugyanis a következőket mondta a Gyurcsány-párti politikus – írja az Origo.

“Ne haragudjon, de az Önök hazugság gyárából naponta kerülnek elő ilyenek. Általában az az álláspontunk, hogy nem tartunk elfogadhatónak semmilyen olyan kijelentést, amely valamelyik csoportot megbélyegez. Ugyanakkor a kormánypárt megvan ijedve, hogy az ellenzéki pártok közösen keresik a technikai együttműködését annak, hogy megdöntsék ezt a rohadt rendszert. Nem vagyok partner ebben a játékban.”

Arató ezzel azt sugallta, hogy a Jobbikkal nincsen semmi baj, hiszen a nácik a Mi Hazánk Mozgalomba távoztak.

“A Jobbikon belül Dúró Dóra volt, aki a legsértőbb kijelentéseket tette a homoszexuálisokra, aki a náci Mi Hazánkban van.” – hangsúlyozta a Jobbik-mentegető honatya, majd visszakérdezett, hogy mikori az idézet. Mikor megtudta, hogy 2010-es, akkor a következőképpen reagált. Mi arról beszélünk, hogy a 2010-es Jobbik a mai Jobbiktól – szándéka szerint – különbözik. Ennél erősebben még egyetlen egy ellenzéki politikus sem vette védelmébe az antiszemita Jobbikot, Arató konkrétan kimondta, hogy hiába az újabb és újabb botrányok, ez a párt már nem az a párt, mint a nyolc évvel ezelőtti.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek