EUR: 326,46 Ft
CHF: 300,22 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb XXIII.kerület

Játszóházzá alakult át a sportcsarnok

Légvárak, ugrálók, csúszdák és akkumulátoros kisautók foglalták el a Soroksári Sportcsarnok pályáját múlt vasárnap, hogy amolyan előrehozott gyermeknapot varázsoljanak a kicsiknek. A modern, látványos, és nem utolsósorban hatalmas játékokat hamar birtokba vették a gyerkőcök, és csak nagyon nehezen tudtak elszakadni tőlük. A MEGA Játszóházban természetesen arcot is festettek, csillámtetoválást is készítettek, valamint bohócok is szórakoztatták a gyerekeket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.