EUR: 335,44 Ft
CHF: 305,97 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Jenifer: Féltem Tenyával kezdeni

Pintér Tibor és 21 évvel fiatalabb szerelme néhány hete alkot egy párt. Jenifer eleinte félt viszonyt kezdeni a főnökével, és olykor még most is furcsa számára, hogy párjaként tekintsen Tenyára. A fiatal színésznő a Lokálnak bevallotta: muszáj kordában tartania a szerelmét.

 

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer már hét éve ismerik egymást, egészen idáig azonban csak barátok voltak. – Kislánykorom óta tanulok zongorázni és énekelni. Később a színészet iránt is elkezdtem érdeklődni, ezért a szüleim tizenhét évesen elvittek Tibor musicalstúdiójába. Én mesteremként tekintettem rá, majd a kollégám és a barátom lett. A Nemzeti Lovas Színházban pedig a mai napig együtt dolgozunk. A hosszú ismeretség ellenére sosem gondoltam Tenyára férfiként, mert mindketten párkapcsolatban éltünk – kezdte Jenifer a Lokálnak. A két színész viszonya a Jimmy-musical egyik előadásán változott meg. Megölelték egymást, ahogy eddig is, most azonban valami megmozdult közöttük.


– Éreztük mindketten, hogy ez most több egy baráti ölelésnél. Tibor onnantól kezdve ostromolt, menjek el vele randizni, de én eleinte tartottam attól, hogy mit fog szólni a társulat. Ő azonban olyan kitartó volt, hogy végül igent mondtam, azóta pedig elválaszthatatlanok vagyunk. A gyerekeivel is régóta jóban vagyok, örültek a kapcsolatunknak, és a szüleim is támogatnak – mondta a 24 éves színésznő, aki leginkább a huszonegy évvel idősebb Tibor lelkébe szeretett bele.

– A lelke az, ami leginkább megfogott. Persze van, hogy kicsit túlzásba viszi a dolgokat, de hamar megtanultam kordában tartani őt. Nem szoktunk vitatkozni, az évek alatt sikerült kiismernünk egymást. Még nincsenek terveink a jövőre vonatkozóan, csak pár hete vagyunk együtt, és nekem idő kell ahhoz, hogy az érzelmeim kiteljesedjenek, de teljes köztünk a harmónia. Kicsit azért még furcsa, hogy már ne csak a főnökömként, hanem a páromként is tekintsek rá – mosolyodott el Jeni, aki a színészkedés mellett jelenleg dalokat ír, modellkedik, és műsorvezetőnek tanul az egyetemen.


Közös nyaralás Thaiföldön

Tibor és Jenifer már túl van az első közös nyaralásán. A szerelmesek január végén tíz napot töltöttek Thaiföldön, ahol a sok munka mellett végre volt egy kis idejük kettesben romantikázni és feltöltődni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek