2019. november 13., szerda
Szilvia

Sport

Joshua: Miller a ribancom!

A világbajnok brit nehézsúlyú profi ökölvívó, Anthony Joshua júniusban először bokszol az Egyesült Államokban, ellenfele az amerikai Jarrell Miller lesz. Kedd este megtartották az első sajtótájékoztatót, amelyet egyértelműen Miller nyert, ugyanis amint felment a színpadra, az volt az első dolga, hogy meglökje ellenfelét. Aztán pedig elkezdődött a szidalmazás.

– Anthony Joshuával lélegzem és alszom, csak őrá gondolok. Ez az ember egy hatalmas nagy kamu, és ki fogom végezni a ringben – mondta Miller.


Joshua is kivetkőzött magából, tőle szokatlan módon szidta az amerikait.

– Miller lesz a ribancom, ki fogom ütni a francba. Úgy üt, mint egy tündér, én viszont lenyomom a torkán az egyenesem. Tyson Fury egy nap alatt hétszer ütötte le, pedig csak edzésen találkoztak – fogalmazott a Boksz Világszövetség, a Nemzetközi Bokszföderáció, a Boksz Világszervezet és a Nemzetközi Bokszszervezet világbajnoki övét birtokló Joshua.

Eddig mindkét ökölvívó veretlen. A londoni olimpia aranyérmese, Joshua mind a 22 mérkőzését megnyerte, ebből 21-et kiütéssel, míg Miller profi bokszolóként 24 mérkőzést vívott, egy döntetlen mellett 23 győzelmet aratott, 20-at KO-val.

 

Kapcsolódó Cikkek