EUR: 333,65 Ft
CHF: 306,81 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb Kecskemét

Jubileumi dallamok

Az M. Bodon Pál Zeneiskola igazán méltó módon ünnepelte 125. születésnapját az Agórában. A barokk zenétől a könnyűzenén át, a klasszikusokon keresztül a filmzenéig mindenféle stílus megtalálható volt a repertoárban. A fináléba Beke Márk, a Virtuózok tavalyi győztese is bekapcsolódott – a siker pedig nem maradt!

M. Bodon Pál Zeneiskola 125 éves jubileumi koncertjén Beke Márk

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.