2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Justin Bieber ájulásig gyógyszerezte magát

Justin Bieber és Hailey Baldwin interjút adott a Vogue-nak. Az énekes meglepő őszinteséggel mesélt drogfüggőségéről.

„Azon kaptam magam, hogy olyan dolgokat csinálok, amelyekre nem vagyok büszke, például nagyon sok nővel lefeküdtem” – mondta Bieber, aki rászokott a Xanaxra, és volt, hogy túladagolta magát. „Azt hiszem, azért használtam a Xanaxot, mert annyira szégyelltem magam. (…) Voltak olyan idők, amikor a biztonságiak késő este csekkolták a pulzusom, hogy lélegzek-e még” – tette hozzá az énekes, aki végül 2014-ben rehabra ment. Azóta nem szed semmilyen tudatmódosítót, és alkoholt is csak ritkán iszik.

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.