EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Justin Bieber ájulásig gyógyszerezte magát

Justin Bieber és Hailey Baldwin interjút adott a Vogue-nak. Az énekes meglepő őszinteséggel mesélt drogfüggőségéről.

„Azon kaptam magam, hogy olyan dolgokat csinálok, amelyekre nem vagyok büszke, például nagyon sok nővel lefeküdtem” – mondta Bieber, aki rászokott a Xanaxra, és volt, hogy túladagolta magát. „Azt hiszem, azért használtam a Xanaxot, mert annyira szégyelltem magam. (…) Voltak olyan idők, amikor a biztonságiak késő este csekkolták a pulzusom, hogy lélegzek-e még” – tette hozzá az énekes, aki végül 2014-ben rehabra ment. Azóta nem szed semmilyen tudatmódosítót, és alkoholt is csak ritkán iszik.

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

 • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

 • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.