EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Justin Bieber ájulásig gyógyszerezte magát

Justin Bieber és Hailey Baldwin interjút adott a Vogue-nak. Az énekes meglepő őszinteséggel mesélt drogfüggőségéről.

„Azon kaptam magam, hogy olyan dolgokat csinálok, amelyekre nem vagyok büszke, például nagyon sok nővel lefeküdtem” – mondta Bieber, aki rászokott a Xanaxra, és volt, hogy túladagolta magát. „Azt hiszem, azért használtam a Xanaxot, mert annyira szégyelltem magam. (…) Voltak olyan idők, amikor a biztonságiak késő este csekkolták a pulzusom, hogy lélegzek-e még” – tette hozzá az énekes, aki végül 2014-ben rehabra ment. Azóta nem szed semmilyen tudatmódosítót, és alkoholt is csak ritkán iszik.

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.