EUR: 323,53 Ft
CHF: 290,52 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Kabir Bedi: A fiam a halált választotta az élet helyett

Kabir Bedi, vagyis Sandokan harminchat évvel ezelőtt már járt Budapesten, és most ismét Magyarországra látogat, a szombati Guido & Maurizio De Angelis-koncert kedvéért. Bedi exkluzív interjút adott a Lokálnak.  

Kabir Bedi lábai előtt nők milliói hevertek, csillogó szemébe egy egész nemzedék volt szerelmes. Legutóbbi budapesti látogatásán akkora sikere volt, hogy a hátsó ajtón kellett kimenekíteni. Bedi azt mondja, úgy emlékszik arra a napra, mint ha tegnap lett volna. – Egy színész a közönség szeretetéből merít erőt, attól lüktet, az élteti. A magyaroktól olyan sokat kaptam, hogy sosem fogom tudni meghálálni. Volt olyan feleségem, aki jobban bírta a felém irányuló szeretetet, volt, aki rosszabbul. Emiatt háromszor házasodtam, de ez vagyok én – mondta nevetve a maláj tigris, aki élete legnehezebb időszakáról is mesélt a Lokálnak. A színész fia 26 éves volt, amikor 1997-ben véget vetett az életének. Bedi úgy érzi, saját életének egy darabját is eltemette a fiával, de mára megtanult együtt élni a tragédiával.


Profimedia, Album

– Siddharth briliáns elme volt – törékeny lélekkel –, aki skizofréniában szenvedett. Nagyon sok kezelésen át vezetett az utunk, mindent megpróbáltunk megadni neki, de állandó szorongásban élt. Többször beszélt nekem az öngyilkosságról, furcsa módon vágyott a halálra, a csendre, amit én, az apja nem tudtam elfogadni. Azt akartam, hogy az életet válassza, de legbelül tudtam, hogy a halál mellett fog dönteni. Így is lett, és ez mélységes fájdalommal töltött el. Csak abban reménykedem, hogy már megtalálta a békét. Mára én is megtanultam együtt élni ezzel a tragédiával és a fájdalommal a szívemben. A család, a barátok és a rajongók is sokat segítettek ebben – mesélt élete legnehezebb időszakáról a színész, aki minden erejével támogatja a mentális betegségek kutatását és kezelését.

Kapcsolódó Cikkek

  • Páva barátságból közös zenekar

    Páva barátságból közös zenekar

    A Duna Televízió Fölszállott a Páva gyerekévadának két korábbi győztese, ifj. Ürmös Sándor és Horváth Áron ellenfelekből hamar igaz barátokká váltak.

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.