2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Kállay-Saunders: Lámpalázas vagyok Reni miatt

Kállay-Saunders András és a The Middletonz nevű formáció már biztosan ott van A Dal 2019 döntőjében. A fiúkat a közönség juttatta tovább. András az eredményhirdetésig azonban nem csupán a bandáért aggódott. – Féltettem anyukámat, mert ő ilyenkor mindig nagyon izgul.

Neki ezerszer jobban fáj, ha valami nem úgy jön össze, ahogy akarom, mint nekem – mondta a Lokálnak az énekes, aki elmondta, szerelme, Tolvai Reni A Dal stúdiójából szorított neki. – Reni is eljött, hogy támogasson, bár sokszor inkább feszélyez, ha ott van, mert akkor még jobban akarok teljesíteni, és lámpalázas leszek – mosolygott András.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.