EUR: 335,25 Ft
CHF: 306,02 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb

Kása András: Újra bádogos leszek

Kása András izomszakadása miatt kénytelen volt feladni a versenyzést a TV2 Exatlon Hungary című műsorában. A 42 éves bádogost lelkileg nagyon megviselte kényszerű távozása, de szeretne minél előbb visszatérni a munkahelyére, mert muszáj eltartania a családját. 

fotó: TV2

– Amikor fel kellett adnom a játékot, olyan érzés volt, mintha kiszakítottak volna egy darabot a szívemből – kezdte könnyeivel küszködve Kása András a Lokálnak, akinek a múlt héten teljes combizomszakadása miatt fel kellett adnia az Exatlont.


– Azért mentem ki, hogy nyerjek. Szerettem volna a húszmilliós fődíjból befejezni az agárdi otthonomat, és elvenni a páromat, Brigit, akivel öt éve élünk együtt. Ez sajnos nem sikerült, úgyhogy amint lehet, visszamegyek a munkahelyemre, mert el kell tartanom a családomat. Az 500 ezres nyereményt, amit az egyik játék győzteseként kaptam, a hat gyermekem és az unokám között osztom szét – mondta a 42 éves bádogos, aki minden nehézség ellenére boldog, hogy részt vehetett a műsorban, és továbbra is harcolni fog az álmaiért.

fotó: TV2

– Az a tervem, hogy a Velencei-tó partján építek egy nagy akadálypályát, amely hasonló lesz az exatlonosokhoz. A Ninja Warriort is szeretném újra megpróbálni. Nagy élmény volt számomra ez a két hónap, és boldog vagyok, hogy igazi sportemberekkel ismerkedhettem meg, akik méltó ellenfélként tekintettek rám. Végigsírtam, ahogy a távozásom után beszéltek rólam, én nagyon tiszteltem őket, és a Bajnokok egész csapatát meghívtam az otthonomba. A Kihívóktól pedig nem vártam mást, főleg Mischinger Pétertől, aki előző nap még azt mondta: fél velem megmérkőzni, majd amikor hazajöttem, már sajnálta, hogy nem párbaj során estem ki.


 

Nem bírja a családja Palik nélkül

Palik László még sosem volt ilyen sokáig távol a családjától, akik nagyon hiányolják őt. Marsi Anikó ezért úgy döntött, a napokban kiutaznak a gyerekekkel Dominikára, hogy meglátogassák a műsorvezetőt. „Nekem hiányzik a férjem, a gyerekeknek hiányzik az édesapjuk, jó döntésnek gondolom, hogy Laci után repüljünk” – mondta Marsi a Borsnak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.