EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Kényszerleszállás Ferihegyen

Budapesten szakította meg útját a Lufthansa LH 1723 számú, Belgrád – München járata egy utas rosszulléte miatt.

A repülőgép személyzete Pécs térségében döntött az út megszakítása mellett, majd kezdte meg a budapesti repülőtér megközelítését – írja az Airportal.hu, ami úgy tudja, az út megszakítására egy utas rosszulléte miatt került sor, aki a gyanú szerint infarktust kapott.

A repülőgép kedden délután negyed három előtt néhány perccel biztonságosan leszállt a budapesti repülőtéren, ahol az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat munkatársai várták a repülőgépet, majd megkezdték a rosszul lett utas ellátását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.

 • 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  A nemzeti összetartozás évének nyilvánította az Országgyűlés 2020-at, a nemzetet feldaraboló 1920-as trianoni békeszerződés centenáriumát, ennek értelmében jövőre a kormány itthon és az egész világon támogatja olyan rendezvények, megemlékezések szervezését, amelyek erősítik a magyarság összetartozásának tudatát.