EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Győr

Kérdezze a rendőrség szakembereit!

Makai Zsuzsanna rendőr őrnagy (jobbra) a baleset-megelőzéssel kapcsolatos kérdésekben tud segíteni
Fotó: O. Jakócs Péter

Az országban nincs párja annak a Bűn- és Baleset-megelőzési Centrumnak, amely a Bajcsy-Zsilinszky utcában található – két éve önkormányzati támogatással felújított – belvárosi rendőrirodában nyílt nemrég. A lakosok egyelőre hetente kétszer, kedden délelőtt és csütörtök délután kereshetik fel a szóróanyagokkal és ismertetőkkel ellátott irodát, ahol egyszerre kapnak információt és kérhetnek tanácsot a felmerülő problémájukra. Minden korosztály számára érdekes és hasznos lehet egy-egy beszélgetés, amely szólhat például otthonaik biztonságának megőrzéséről, a kábítószerek veszélyeiről vagy éppen a felelős közlekedés szabályairól, kellékeiről. A szakemberek felkészülten várnak mindenkit.

Kapcsolódó Cikkek

  • GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

  • Légy szíves! Légy színes!

    Légy szíves! Légy színes!

    Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.