2020. július 10., péntek
Amália

Extra

Keserédesre sikerült Dobó Kata filmbemutatója

Nem lehetett felhőtlen Dobó Kata első saját filmjének sajtóvetítése, hiszen volt férje és támasza nem lehetett jelen a bemutatón.

Dobó Kata elsőfilmes rendezőként feszülten érkezett a Kölcsönlakás sajtóvetítésére, hiszen először mérhette le, mit szól alkotásához a közönség. Fontos pillanat volt ez számára, hiszen fő támasza, Andy Vajna már nem mondhatta el véleményét az elkészült alkotásról – írja a Ripost.hu


Dobó Kata a Ripost.hu-nak elmondta: “Andy sajnos nem látta a film kész verzióját, csak egy nyersen vágottat. Így már minden effekttel, kész hanggal sajnos már nem tudta megnézni, pedig nagyon szerettem volna neki is megmutatni… Ez a hiányérzet vesz el a jóérzésből, ami most van bennem. Ezt neki látni kellett volna, és nagyon készült is rá… Öt teremben lesz majd egyszerre az igazi premier tizenkettedikén, és abban, amelyikben én nézem majd, lesz egy üres széke Andynek. És lesz még más is…”

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • El a kezekkel a gyermekektől!

    El a kezekkel a gyermekektől!

    Minden pedofil bűnhődjön! Kaleta Gábor volt nagykövet pedofil-ügye és a felháborítóan enyhe bírói ítélet miatt felülvizsgálják a vonatkozó jogi szabályozást.

  • Szigoríthatnak az intézkedéseken

    Szigoríthatnak az intézkedéseken

    Bár hazánkban kedvezőek a járványügyi adatok, a környező országokról ez nem mondható el, ezért az operatív törzs tanácsára szigorításokat vezethet be a kormány – erről beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a tegnapi Kormányinfón.