2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Keserédesre sikerült Dobó Kata filmbemutatója

Nem lehetett felhőtlen Dobó Kata első saját filmjének sajtóvetítése, hiszen volt férje és támasza nem lehetett jelen a bemutatón.

Dobó Kata elsőfilmes rendezőként feszülten érkezett a Kölcsönlakás sajtóvetítésére, hiszen először mérhette le, mit szól alkotásához a közönség. Fontos pillanat volt ez számára, hiszen fő támasza, Andy Vajna már nem mondhatta el véleményét az elkészült alkotásról – írja a Ripost.hu


Dobó Kata a Ripost.hu-nak elmondta: “Andy sajnos nem látta a film kész verzióját, csak egy nyersen vágottat. Így már minden effekttel, kész hanggal sajnos már nem tudta megnézni, pedig nagyon szerettem volna neki is megmutatni… Ez a hiányérzet vesz el a jóérzésből, ami most van bennem. Ezt neki látni kellett volna, és nagyon készült is rá… Öt teremben lesz majd egyszerre az igazi premier tizenkettedikén, és abban, amelyikben én nézem majd, lesz egy üres széke Andynek. És lesz még más is…”

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.