2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, és kisfiuk, Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről és arról, hogyan viseli második terhességét.

(Fotó: Instagram)

– Már nagyon régóta vágytam rá, hogy Krisztián megkérje a kezem, és bevallom, meg is fordult a fejemben, hogy ezt talán Valentin-napon teszi, de úgy voltam vele, hogy az túl egyértelmű volna. Tudtam, hogy vett valami ajándékot, de egy szál rózsánál vagy egy kis apróságnál többre nem számítottam. Nem is nagyon terveztünk semmit, itthon voltunk hármasban, és noha szerettük volna időben lefektetni Kevint, hogy legyen egy kis időnk romantikázni, a kis éjjeli bagoly keresztülhúzta a számításainkat. Már este tíz volt, amikor Krisztián úgy döntött, hogy nem tud tovább várni, hirtelen feltette a nagy kérdést az étkezőben. Kevin közben végig ott csüngött rajtunk, de ezt egyáltalán nem bánom, örülök, hogy ő is részese lehetett a lánykérésnek – mondta Debi, akinek kislánykori álma, hogy a tengerparton mondja ki a boldogító igent.


– Az esküvő Dél-Franciaországban lesz, a jövő nyáron, majd a második gyermekünk születése után. Én mindig tengerparti helyszínt képzeltem el, Krisztián pedig nagyon ragaszkodik a gyökereihez. Szeretném, ha a szertartáson csak mi, a tanúk és a gyerekek lennének ott, csodás lenne, ha a kisfiunk hozná a gyűrűt. Most rengeteg feladat vár rám, az esküvő szervezése mellett ugyanis folyamatosan Kevin után rohangálok a lakásban, és közben a várandósság rosszulléteit is próbálom túlélni, de ez nem panaszkodás, soha életemben nem voltam még ilyen boldog – jelentette ki a 49 éves rádiós menyasszonya.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.