2020. január 25., szombat
Pál

Extra

Kiderült a titok! Ő Tóth Vera új sze­relme

Azt már maga az énekesnő is elárulta, hogy új szerelem érkezett az életébe. Most a Ripost.hu információi szerint az is kiderült, ki az a férfi, aki meghódította Tóth Verát.

Árulkodó fotókkal van tele az internet! Tóth Vera hiába tett meg mindent, hogy eltitkolja új kedvese kilétét, a kelleténél kissé több információt csepegtetett. Például azt, hogy a hétvégére Madridba utazik! Nem kellett sokat várnunk, szombat este az is kiderült, hogy a titokzatos férfivel romantikázik a spanyol fővárosban, az Instagramra feltöltött videója alapján vele, valamint a helyi gasztrolovagokkal ebédelt. Ekkor készült az a beszédes fotó, amin az új kedves keze és órája is látszik- írja a Ripost.hu.


A portál egy kis kutatás után rájött, ki lehet a férfi.

Vera új kedvese nem más, mint az elismert konyhafőnök, bor-és gasztrotanácsadó, aki már több neves hazai pincészet vezetőjeként és marketing-szaktanácsadójaként is dolgozott. És hogy miért tippelünk erre a férfira? Nos, elég megnézni azt a fotót, amit szintén Madridban készített szombaton. Ugyanazt az órát és inget viseli, amit a Vera kezét szerelmesen szorító illető – ismerteti a lap.

Kapcsolódó Cikkek