EUR: 335,41 Ft
CHF: 306,17 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Külföld

Kiderült, mennyit kért egy műtétért az olasz kamusebész

Mint azt korábban a Lokál is megírta, egy Romániából Budapestre tartó vonaton kapták el azt az olasz állampolgárságú férfit, aki mindössze 8 általánost végzett, azonban plasztikai sebésznek adta ki magát. Az egyébként korábban parkolóőrként dolgozó férfi műtéteket is vállalt egy magánklinikán kamu papírokkal. 

Matteo Politi 2018 tavasza óta négy bukaresti magánklinikán dolgozott plasztikai sebészként. A kórházak minden jel szerint szemet hunytak afelett, hogy a férfi nem tudta felmutatni az orvosi kamara engedélyét a hivatása gyakorlására, csupán a közegészségügyi igazgatóság engedélyét szerezte be, eddig ismeretlen körülmények között.


Most azonban újabb információk derültek ki a kókler sebész munkáját illetően – írja a Ripost. Kiderült, hogy horribilis pénzt kért el egyik páciensétől is, aki mellnagyobbító műtétre jelentkezett be a csalóhoz. A páciensnek azóta üsz­kö­sö­dik a mell­bim­bója, akitől a nyolc osz­tályt vég­zett olasz pa­ko­lóőr nem kevesebb, mint 800 ezer forintot zsebelt be. A férfi egyébként több nőt is meg­mű­tött Ro­má­ni­á­ban, csoda, hogy so­káig nem bu­kott le. Iszonyatos pén­ze­ket ke­re­sett, hiszen ki­hall­ga­tá­sára is egy 240 ezer fo­rin­tos Louis Vu­it­ton tás­ká­val ér­ke­zett.

Kapcsolódó Cikkek