2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Kijött a rehabról Curtis

Curtis a hétvégén kijött a rehabról, és máris elvállalt két bulit a hétre. Vannak, akik aggódnak, hogy ilyen gyorsan beleveti magát a munkába.

Curtis fotó: TV2

„A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot. Egy teljesen új ember lettem!” – írta közösségi oldalán Széki Attila, azaz Curtis, aki január 7-én jelentette be, hogy befekszik egy rehabilitációs központba. Korábbi zenésztársa, Majka még tavaly nyáron jelentette be, hogy szakít Curtisszel annak kokainfüggősége miatt.


„Sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem, ez az utolsó lehetőségem… a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszem ágában sincs szentbeszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember, aki írt nekem, hogy akár ilyen, akár másfajta problémával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában, és ne féljen lépni! Addig tegye meg, amíg nem késő!” – írta most Curtis, aki pénteken már újra színpadra áll.

Többen is figyelmeztették, hogy azért nem ennyire egyszerű leszámolni a függőséggel. „Ez a hat hét egy sprint volt, de valójában amit neked kell futnod, az egy maraton. Ez egy hosszabb távú dolog lesz, majd ha 2 év múlva még mindig nem nyúlsz anyaghoz, és már eszedbe se jut, akkor elmondhatod, hogy most már rendben vagy” – írta Curtisnek egy jóakarója.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.