EUR: 330,09 Ft
CHF: 301,61 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb XVI.kerület

Kiskunhalason parádéztak a Sólymok

A kerületünkben működő Budapesti Sólymok, azaz FC Budapest 14 éven aluli játékosaiból álló gyermekfocisták a téli időszakban sem tétlenkednek: teremtornáról teremtornára járnak. Legutóbb például Kiskunhalason játszottak kiemelkedően, és az első mérkőzéstől eltekintve, a szokásos erőteljes támadó focit bemutatva, négy győzelem mellett két játékosuk is bekerült a torna válogatottjába.

A győztes csapat (Fotó: fcbudapest.hu)

A csapat százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a tornát, miután a Kecskemétet 2-1-re, a Nyers István Akadémiát 8-0-ra, a Félegyházát és az Orosházát 8-0-ra győzte le. A torna csapatába Molnár János és Ivanics László is bekerült.

A torna csapatába Molnár János és Ivanics László is bekerült

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.